Бегаат од својата сенка, но има и јуначиња кои и се спротиставуваат

Loading...

Колажна видео-снимка која може да се нарече „Деца и сенката“ ќе ве разведри.
Децата се плашат од сенката, бегаат и плачат, но има и мали храбри јунаци кои и се спротиставуваат. А возрасните, нивните родители, гласно се смеат од играта на децата и нивната сенка.
Погледнете!

loading...