БЕГАЈТЕ ОД НИВ! Мажите родени во овие три хороскопски знаци имаат „змија“ во паричникот

Loading...

Алчноста не е оцртана само во фактот дека некој сака повеќе од она што му припаѓа, туку и во фактот дека таквите луѓе обично ги ставаат своите потреби пред сите други. Тие се егоцентрични и ретко размислуваат за тоа како нивното однесување ќе влијае на другите луѓе, сè додека го добијат она што го сакаат. И тие сакаат сè и сакаат сега, без разлика колку веќе имаат.
ОВЕН
Овните сакаат добри зделки, па затоа добиваат што е можно повеќе и даваат што е можно помалку за возврат. Тие сакаат сè што можат да добијат бесплатно и први ќе се редат ако нешто се подари. Зошто да нарачам вечера ако можам да добијам бесплатен примерок од предјадења? Дури и ако има ограничување да се сподели само една работа по лице, тие нема да се срамат да побараат дополнителен дел.
ЈАРЕЦ
Можете да ги замислите Јарците како директори на голема компанија кои лесно ќе си платат голем бонус, а потоа веднаш ќе им кажат на работниците дека ова е лоша година за покачувања. Не е дека тие се ужасно себични, тие само мислат дека заслужуваат повеќе од другите затоа што имаат тенденција и вложуваат многу труд. За нив е огромно задоволство да завршат добра работа, но уште поголемо кога ќе видат дека се исплати финансиски.
ЛАВ
Лавовите се многу интелигентни и сакаат да го покажуваат тоа. Тој секогаш ќе најде дупка во законот за да ги надмудри другите и не ги допира бидејќи тоа може да му наштети на некој друг. Тие обично го почитуваат законот, но нема да имаат проблем да отворат банкарска сметка во друга држава само за да избегнат плаќање данок.

loading...