Безмалку 1000 мртви во Италија вчера од КОРОНА ВИРУСОТ

Безмалку 1000 мртви во Италија вчера од КОРОНА ВИРУСОТ!! Италија денеска го забележа најголемиот број смртни случаи од коронавирусот во само еден ден, дури 919. Најтешка е ситуацијата во Ломбардија каде … Продолжи со читање Безмалку 1000 мртви во Италија вчера од КОРОНА ВИРУСОТ