Без бигор: „Лекот“ чини 20 денари, а убива 82% од бактериите

Loading...

Ако сакате да се ослободите од бигорот дома, особено на плочките и кадата, се што ви треба е оцет. Намирницата од 20 денари, убива 82 посто од бактериите, а го вади и бигорот.
Ставете оцет во прскалка, прснете поголема количина на местото со бигор, па оставете да делува.
Најубаво е да го направите ова со отворен прозорец. Мирисот ќе го снема за неколку часа, кога ќе го снема и дејството на оцетот.
Ако ви смета мирисот додадете во оцетот и неколку капки етерично масло.

loading...