Без вода повеќе скопски улици

Loading...

На ден 19.10.2019г. поради уличен дефект Ф-250 мм на ул.2-ра Македонска бригада бб (на автобуската станица пред црквата Св.Никола) во нас.Скопје Север прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.: 2-ра Македонска бригада, Струмичка, Архиепископ Доситеј, Вуковарска, дел ул.Ресенска, Т.Ц Треска, Црквата Св.Никола од 11:10 часот до санирање на дефектот.

loading...