Без посета на гробиштата за Задушница и Духовден

Loading...

Православните верници овој викенд за празникот Задушница и Духовден нема да може да ги посетат гробиштата.
Забраната е согласно одлуката за забрана за движење на Владата, а според која забраната важи од синоќа до 21 часот до понеделник до 05 часот.

loading...