Бекамови повторно во Црна Гора- Викторија „грми“

Loading...

Викторија и Дејвид Бекам се воодушевени од Црна Гора, со оглед на тоа дека и оваа година заедно со четирите деца одлучија да се одмораат и уживаат во магиите на Јадранското море.
Бекамови крстарат со јахта, а сега покажале и како се забавуваат со водените спортови.
Дејвид и Викторија прават се за нивните наследници Харпер Севен, Ромео, Бруклин и Круз максимално да уживаат.

loading...