Бекам: Децата се мојот живот

Loading...

Познатиот фудбалер Дејвид Бекам изјави како и покрај сите успесин на другите полиња, децата му се најважни.
Бекам им раскажа на новинарите од магазинот Man About Town кампањата на својот син Ромео за модната куќа Burberry, а потоа се осврна и на целото семејство со кое се гордеее.
„Ромео може да може да биде на плакатите и модел за Burberry, но сепак сеуште е еден од оние момчиња кои сакаат да бидат дома и да играат PlayStation или да отидат во парк и да играат со своите врсници. Моите деца стојат цврство на земјата и прават нормални работи, колку можат, со оглед на нашата ситуација“, вели Дејвид.

„Отсекогаш сум сакал деца кои ќе можам да ги однесам на работа, за да можат да го доживеат тоа што го имам и јас дживеано.Затоа сум пресреќен што како фудбалер имам три сина. Покрај тоа имам и прекрасно девојче кое ми го разубавува секој ден. Децата се мојот живот!“, додава фудбалерот накрај.Познатиот фудбалер Дејвид Бекам изјави како и покрај сите успесин на другите полиња, децата му се најважни.

loading...