Бела кошула во 15 секојдневни модни комбинации

Loading...

За деновите кога сакате да изгледате формално на работа или покежуал – како да ја комбинирате белата кошула?
Не мора да се држите до класичните комбинации на бела кошула со одело – може да ја комбинирате со сакоа во различни бои, со широки или тесни панталони, со фармерки и со здолништа, зависно од тоа колку ви дозволува работното место или пригодата.
Зависно од начинот на кој ќе ја искомбинирате белата кошула како и моделите кои ќе ги одберете, може да изгледате совршено од глава до пети секојдневно.
Инспирирајте се:

loading...