БЕЛА НОЌ: Забава каква што заслужувате

Loading...

БЕЛА НОЌ: Забава каква што заслужувате Со задоволство сакаме да ве поканиме на 07.10.2017 на најлудата латино забава во Кафе бар Колектив со почеток во 21:30ч. 
Ѕвезди на вечерта: BIG BANG & Desiree 
After party 00:30 DJ Babura Junior
Ваше е да дојдете со добро расположение и да уживате
ДОБРЕДОЈДЕНИ СТЕ СИТЕ
 Со задоволство сакаме да ве поканиме на 07.10.2017 на најлудата латино забава во Кафе бар Колектив со почеток во 21:30ч. 

loading...