Белградски саем претворен во болница за заразени со КОРОНА ВИРУС

Loading...

Белградски саем претворен во болница за заразени со КОРОНА ВИРУС.

Тука ќе можат да се сместат до 3000 заразени и тоа со полесна клиничка слика. И е една од локациите. Ако биде потребно ќе се направат уште вакви центри. Како што може да се види Армијата на Србија активно помага за да се востпостави системот за одбрана од ПАНДЕМИЈАТА. 

И кинеските експерти денеска ја посетиле локацијата за да дадат свое мислење како е организирано се.

Повеќе информации и анкети можете да најдете на нашата Фејбук страница!!!

Па потоа прочитајте уште и ова:

 

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...