Бетмобилот достапен и во Македонија

Loading...

Најпознатиот македонски билдер, Зоран Лазаревски – Паљо, го продава својот автомобил. Бетмобилот е уникатен во Македонија, не поради марката, туку поради финестите кои Паљо самиот го направил да личи на автомобилон на неговиот суперхерој – Бетмен.
Автомобилот е купен од Бугарија и е марка ог типот „ Фиат“, од дизајнерот кој го направил „ферари“, тоа е Пиниг Фарина. Произведен е во 97, и е преуреден со темна фолија, спојлери, бандажи, појачан мотор.
Овој бетмобил чини само 3.500 евра, но оваа цена не е фиксна.
Најпознатиот македонски билдер, Зоран Лазаревски – Паљо, го продава својот автомобил. Бетмобилот е уникатен во М

loading...