Беше една од најпопуларни пејачки во Македонија, потоа ја батали музиката- еве како изгледа и што работи Верица Пандиловска

Loading...

Беше една од најзгодните и најпопуларни пејачки во минатото, а потоа одлучи да се повлече целосно од јавноста и да заборави на музиката.
Речиси нема човек што не ја памети македонската пејачка Верица Пандиловска и нејзините хитови кои се слушаат до ден денес.

Денес иако повеќе не е активна на музички план се занимава со многу интересна работа.
Таа работи како едукатор за промоција на основна дигитална писменост и основни образовни алатки за онлајн настава.
Верица е среќно мажена веќе со години, а во една прилика има изјавено и дека со сопругот заедно се од 1999-та година.

loading...