Беше најголема љубов на Тоше: Денес е мажена и има син, еве како изгледа Андријана Будимир

Loading...

Поранешната ракометарка Андријана Будимир беше негова најголема љубов.
Андријана Будимир денеска е среќно мажена и има едно дете, синот Максим.
Пет години по трагичната смрт на пејачот Андријана Будимир се омажи со момчето Јохан со кое претходно беше во врска една година.


Нејзиниот сопруг веќе има две деца и е разведен, а по раѓањето на нејзиното прво дете изјави дека Максим ќе биде иден ракометар.

loading...