Беше најзгодна на естрадата, па се деформираше од дебелина: Еве како изгледа Ана денес

Loading...

Познатата пејачка Ана Николиќ веќе долго време работи на своето тело кое што сака да го доведе до совршенство.


Таа дефинитивно беше најзгодна на естрадата, но за време на бременоста многу се опушти. Од секс-бомба, таа стана буцка.

loading...