Бејрут пред и после несреќата (фото)

Loading...

Бејрут пред и после несреќата (фото)

Се појавија фотографии пред и после експлозијата на кои може да се види големината на ескплозијата.

1. пред експлозијата

2. по експлозијата

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...