Бидете хумани: Донирајте за младиот Незир да застане нозе

Loading...

Да ја покажеме хуманата страна и да донираме за Незир Чајани. Тој по пад од езерото Матка, доживува тешка повреда на рбетот и е комплетно неподвижен, и со отежнати животни процеси. Во моментов е сместен во клиниката “Жан Митрев” каде му е пружена соодветна терапија и нега како би се продолжило следење на состојбата и соодветно лекување.

 

loading...