Бизарен тренд: Дали би се осудиле да ги покажете влакната на овој дел од телото?

Loading...

Уште еден бизарен тренд ни пристигнува оваа есен, а во прашање е надградба на влакна во носот.
Девојките ја закачуваат ова надградба и објавуваат фотографии на Инстаграм, со што на сите би им го покажале новиот моден додаток. Инстаграм отсекоаш било место каде што наидуваме на најчудните можни трендови. Но, овој тренд е особено чуден, со оглед на тоа дека живееме во модерно време, каде што луѓето се советуваат да имаат што е можно помалку влакна на телото.
Луѓето трошат по десетици илјади денари за да се ослободат од непосакуваните влакна, но изгледа дека природните влакна на овие делови од телото се сосема во ред.

 

View this post on Instagram

 

?Декоративные волосы для ноздрей – деградация или прорыв? Мы совершенно не успеваем за постоянно обновляющимися стандартами женской красоты и изобретениями фэшн-индустрии. В то время, когда еще не каждый хомосапиенс овладел искусством удаления излишней растительности из носа и ушей, на просторах интернета воссияли новые мессии. Мессии, возвещающие наступление эпохи торчащих из ноздрей волос. Специальные накладки усилят длину и густоту ваших волос, подчеркнут темную прохладу и глубину ваших ноздрей, а также добавят мохнатую перчинку вашему образу. Но это не точно.? Ждем появления парфюма со специфическим ароматом гениталий!? #вродепомоде #красотаспасетмир #nosehair #разомпозаразам #9881000Медпроф #МедПроф

A post shared by МЦ “МедПроф” (@9881000.spb) on


Сè започнува со вештачки трепки и нивната употреба за продолжување на влакната во носот. Некој тоа прв го направил, се пофалил со фотографија, и оттогаш останатите „полуделе“ по нив.
Не е ова прв чуден тренд кога се во прашање влакната, бидејќи веќе видовме дека многумина повикуваат на недепилирани пазуви, нозе и препони. Тешко е да се предвиди дали овој тренд ќе се задржи или е тука само малку да нè шокира. Дотогаш бидете подготвени повторно да ја уотребите пинцетата.

 

View this post on Instagram

 

WAiTin To trIm My nOsE HaIrS UntiLl RevEAl to LooK Guud FoR My BigGie #nosehair #trim #4days

A post shared by _blockingoutthehaisers (@_blockingoutthehaisers) on

loading...