Бисери на Твитер

Loading...

Поради тоа што станавме смешка и подсмев на сите земји околу нас редно е и ние да се нашалиме на наша сметка. Твитер заедницата во Македонија секогаш предничи со својот хумор и прецизен опис на небиднината што не снашла. Еве еден од денешните твитови кои што ке ги споделиме.

loading...