Бијонсе, Џеј зи и Блу Ајви-семејна идила во Париз

Loading...

Ќерката на американската пејачка Бијонсе не пати поради турнејата на својата мајка, бидејќи Бијонсе секогаш внимава да има доволно време за своето семејство.

И покрај тоа што е позната по строгите правила за тоа кога и каде да ја снимаат, поп дивата сосема се опушта во друштво на својот сопруг Џеј зи и 15 месечната Блу Ајви, така да не и сметаше што папараците ја уловиле на семеен ручек во еден париски ресторан. 
Ќерката на американската пејачка Бијонсе не пати поради турнејата на својата мајка, бидејќи Бијонсе секогаш внимава да

loading...