Би му дозволиле ли на Чау од Мамурлак да ве оперира

Loading...

Виетнамецот Кен Јеонг, кој мора го знаете по улогата на Чау во хит комедијата Мамурлак е всушност доктор.
Тој актер станал дури во своите триесетти, а со оглед на популарноста која ја достигна филмот, му се исплатело, бидејќи само од последниот дел од трилогијата заработи 5 милиони долари.
Тој е среќен со животот по снимањето на филмот, бидејќи од црно бел му станал возбудлив, па се радува на уште улоги во иднина.
По сите луди сцени во Мамурлак, ни на крај памет не би ни текнало дека тој е доктор. Особено откако во последниот дел се соблече целосно гол. Би му дозволиле ли на Чау да ве оперира?  Виетнамецот Кен Јеонг, кој мора го знаете по улогата на Чау во хит комедијата Мамурлак е всушност доктор.

loading...
Loading...