ФН: Блажо за референдумот (ВИДЕО)

Во моментов најактуелна тема во Македонија е референдумот. Сите нешто коментираме околу тоа, дали е важечки или можеби не е. Дали имал цензус или тоа не е важно. Сите имаме некое мислење, но најважно е тоа што сите сме некако подлени, сите имаме различен поглед за Република Македонија. Погледнете какво мисење има Блажо од Фчерашни.

Loading...