Близнак или временски патник? Ајнштајн виден како вози такси

Loading...

Овој анонимен њујоршки таксист преку ноќ стана светска ѕвезда бидејќи премногу потсетува на Алберт Ајнштајн, човекот кого го познаваме како најголемиот ум во историјата на човештвото.
Фотографијата на таксистот како го покажува својот јазик, и е сосема иста како и на германскиот физичар, стана доста озборувана и популарна на интернет.
Можеби Ајнштајн сепак измислил машина за патување низ времето и дека сите понекогаш не вози низ времето.
Овој анонимен њујоршки таксист преку ноќ стана светска ѕвезда бидејќи премногу потсетува на Алберт Ајнштајн, човекот кого го познаваме како најголе

loading...