Блокиран сообраќајот на Илинденска, невремето сруши дрво

Loading...

Паднато дрво како резултат на силниот ветер и невреме кое го зафати главниот град го блокираше сообраќајот на булевар Илинден пред Зоолошката градина.
Фотографијата беше објавена на социјалната мрежа Фејсбук на страницата “Ѕид на сообраќајниот срам”.
Инаку, врнежите се уште продолжуваат со висок интензитет.

 

loading...