Божиновски: Вмро ја продаде кучата ама ако, убо е за бистрина на сликата

“Побаравме уставните измени да важат од денот на ратификација на пристапниот протокол во еу” Вмро ја продаде кучата ама ако, убо е за бистрина на сликата. Пронајдете не на следниве … Продолжи со читање Божиновски: Вмро ја продаде кучата ама ако, убо е за бистрина на сликата