Боки 13 се заканува од затвор: Знам како крадат Заев и Харадинај, ќе откријам се за тоа

Loading...
Боки 13 од затвор се заканува: Знам како крадат Заев и Харадинај!

На насловната страница на утрешниот свој број српскиот дневен весник “Информер“ со фотографии го објавува разговорот со Бојан Јовановски, алијас Боки 13. Насловот на насловната страница во српскиот “Информер“ гласи: “Боки 13 се заканува од затвор: Знам како крадат Заев и Харадинај“, додека во поднасловот стои: Бојан Јовановски, кој во Скопје е уапсен поради милионски рекет порачува дека доколку наскоро не го пуштат, ќе објави бројни докази за криминалните врски на режимите во Скопје и Приштина.

 

loading...