Боки 13 со фотографиите пред Соборниот Храм предизвикаа бурни реакции и коментари

Loading...

Боки 13 повторно крена врева на социјалната мрежа Фејсбук откако објави низа фотографии кои ги направил пред соборниот храм. Тој облечен во цветни панталони предизвика бурни реакции и негативни коментира на своја сметка. Сепак Боки успеа да се одбрани и објави дека е жално што луѓето ги оправдуваат криминалците кои истетовирале крст на себе правејќи се големи верници, а не го оправдуваат него за велигденската фотосесија која ја објавил и покрај тоа што тој не нанел никому зло. „За вас нема помош“, напиша тој под една своја фотографија.
Боки 13 повторно крена врева на социјалната мрежа Фејсбук откако објави низа фотографии кои ги направил пред соборниот

loading...