Бранко Црвенковски: Името на мојата држава е Република Македонија и секогаш ќе биде Република Македонија

Loading...

Некогашниот премиер и Претседател на СДСМ и Република Македонија г. Бранко Црвенковски јавно го искажа ставот на Македонскиот народ пред светот. Тој го искористи своето обраќање на говорницата на генералното собрание на Обединетите Нации за да ја истакне неговата и волјата на граѓаните на Република Македонија по однос на името. Погледнете го ова видео

loading...
Loading...