Бремениот маж Томас Бити сака да роди четврто дете

Loading...

Томас Бити познат е во јавноста како првиот “ Бремен Маж“ кој има донсено на свет веќе три деца, и сака да роди уште едно четврто дете. Бити е всушност е роден како жена но подоцна се трансформирал во маж каде му вргадиле пенис, но ја здржал матката и репродуктивните органи. Тој вели дека бременоста е една од најубавите искуства во животот. Многумина го осудуваат Бити и велат дека тоа е неприродно и против Господ. Кое е вашето мислење на оваа тема?Томас Бити познат е во јавноста како првиот “ Бремен Маж“ кој има донсено

loading...
Loading...