БРЕНА ДОЛЖНА 5 МИЛИОНИ ЕВРА – Откриено во колкави ПРОБЛЕМИ ЗАПАДНАЛА, ХАОС…

Лепа Брена се вплеткала во проблеми поради новата јахта што повеќе неможе ни да биде!
Медиумите пренеле дека пејачката купила јахта на Азурниот брег, меѓутоа, тоа сепак не било купување.
Таа и нејзиниот сопруг Боба искеширале 240.000 евра само за да ја користат јахтата, а компанијата од која ја рентале им рекла дека таа рента истовремено може да биде капар доколку се подготвени да купат јахта по цена од шест милиони евра.
Меѓутоа Брена нема намера да даде пари за нова јахта, туку сака да ја продаде старата и да додаде пари за нова.

 

View this post on Instagram

 

Positano🥰❤️👍💋😃 #positano #limuncelo #staypositive #hajdedasevolimo

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on


– Јахтата која Брена ја продава е доста помала и не е толку луксузна. Може да се продаде, но поради кризата се е стопирано и со самото тоа нема ни купувачи. Ќе мора Брена да биде трпелива.
Брена фрлила 240.000 евра?
– Меѓутоа, од друга страна, пејачката има рок за плаќање за новата јахта до крај на септември каде што новата планира да ја отплати со пари од старата, меѓутоа сеуште никој не се појавил да ја купи и поради тоа пејачката е во паника – објаснува изворот и продолжува:
– Доколку не успее да ја продаде старата јахта, ќе излезе дека фрлила 240.000 евра за ништо, но ако ја продаде, истата ќе ја чини како и првобтната. Но Брена никогаш не се предава. Разгласила на своите пријатели дека ја продава јахтата и се надева дека до крај на септември ќе се појави купец, со што не ќе мора да ги начне парите кои ги има во штеки на сметка – завршува изворот за Скандал.ср.

Пронајдете не на следниве мрежи: