Брзи и вкусни идеи за појадок со Гордон Ремзи

Loading...

И во викенд на сабајле многумина не сакаат да трошат време за правење појадок за што побрзо да го зграпчат денот, особено ако е сончево.
Затоа тука е Гордон Ремзи да ни сподели брзи, но вкусни идеи за почеток на денот.

loading...