Брзо и лесно: Како да ја затворите ќесичката за да не ви се суши чипсот?

Loading...

Не секогаш можете да изедете цело пакување чипс или смоки, а не би сакале да се исушат и да го променат вкусот, па да треба да ги фрлите.


Навистина едноставно, практично и корисно решение.
Популарната готвачка Падма Лакшими, на својот Твитер профил ја сподели „техниката“ за затворање на кесите при што не влегува воздух, а чипсот останува свеж и крцкав.
Навистина едноставно, практично и корисно решение.

loading...