Брутална кампања за промена на Името , ВМРО ДПМНЕ жмурка си игра !

Loading...

Не е лесно да си пушечи кадар у некоја партија!
Мене тие ми се најинтересните за посматрање!
Не им е лесно!
Еве вчера се утепаа јадните они,да не убедат дека сме неинтелегентни, глупи,слепи,глуви ако не го разбереме Мицкоски дека фактички повикал на бојкот!
Па вадење реченици,поддршки за “бојкотот”,претставување на Мицкоски во нешто што очигледно дека ни самиот нема намера да биде Водач на македонскиот народ!
И така вчера цел ден!
Кога оно вечерта на директно прашање дали меѓу редови повикувате на бојкот, Мочко Мицкоски одговара директно со НЕ, морам да признаам не својствено за него, бар тој знае да го тупи до миле воље и ништо да не каже.
И сега што праиме?Сега пушачкиов кадар има нова задача!
Тоа НЕ уствари е ДА ако ги следиш гестикуллациите негови,па ќе го затворат нели ако каже бојкот,па он ли треба да ни каже и така натаму!Зимање,меурчиња праење,хехехеБруки!
Додека се води брутална кампања за промена на Името ВМРО ДПМНЕ жмурка си игра!
Срамотилаци!
Мицкоски ни вика да сме почекале до 30 за неговиот став!
Не мора да ни го кажеш веќе професоре!
Се е јасно!
П.С Намерно сум малку пожесток во пишувањето затоа што не сте свесни какви мивки сте додека некој друг правите неинтелегентен а глупи сте ко к**.ФБ статус на Дејан Гавровски

loading...