БУГАРИЈА: Пратеник е позитивен на КОРОНА ВИРУС

БУГАРИЈА: Пратеник е позитивен на КОРОНА ВИРУС. Можно е затворање на парламентот.   Се работи за пратеникот од редовите на партијата Движење за права и слободи Хасан Адемов. Поради него, сите … Продолжи со читање БУГАРИЈА: Пратеник е позитивен на КОРОНА ВИРУС