Бугари се обиделе да украдат големо количество масло за јадење од продавница во Велика Британија

Таму тројца бугарски државјани беа изведени пред суд во Британија откако во октомври се обиделе да украдат големо количество нафта од супермаркет. Секој од нив беше казнет со 525 фунти … Продолжи со читање Бугари се обиделе да украдат големо количество масло за јадење од продавница во Велика Британија