Будилник кој ви ги сечка парите доколку не станете од спиење

Loading...

Овој нов будилник е врвен пронајдок кој можеби ќе ги излечи и најголемите спанковци.
Овој пронајдок е сè уште само прототип и не е излезен во продажба, но се заснова на брилијантна идеја. „Не станеш, губиш пари.“ Овој будилник ќе излезе подоцна оваа година, а веруваме ќе стане апсолутен хит веднаш штом излезе по продавниците.
Сепак, мислиме би било одлично да се направи ограничување на тоа која банкнота ќе биде исечкана. Ретко кој тврдокорен спанко ќе се заинтересира да стане за 10денарка.
 Овој нов будилник е врвен пронајдок кој можеби ќе ги излечи и најголемите спанковци.

loading...
Loading...