Важна информација за сите оние кои што во вторник треба да патуваат за Охрид преку Кичево

Поради изведување градежни работи (минирање) на патниот правец Кичево – Охрид, на делницата Пресека – село Врбјани, во вторник (24 ноември), сообраќајот ќе биде во прекин во двата правци.
Како што информираат од АМСМ, сообраќајот на овој патен правец ќе биде во прекин помеѓу 12:00 – 15:00 часот во времетраење од 15 до 20 минути.

 

Пронајдете не на следниве мрежи: