Вака изгледа жената на која лекарите ѝ забраниле естетски операции

Синди Мур е една од многуте девојки која претерала со естетските операции, па иако вложила многу пари во својот изглед, евидентно е тоа нема да и донесе долгорочна среќа. Таа може сериозно да го наруши своето здравје, па лекарите повеќе не сакаат да ја оперираат.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cindy Moore UK Doll (@iamdiamonddoll) on


Таа е од Манчестер, биле учесничка во реални шоуа, а лекарите и забраниле да продолжи со естетските корекции. Потрошила повеќе од 13.000 долари, за да изгледа како “секс-кукла”. Започнала со “ремонт” на градите, па продолжила со усните, а потоа одлучила да оди чекор понапред за да го оствари посакуваниот изглед. Сепак, на тој пат, изгледа, се испречиле лекарите кои одбиле да продолжат со понатамошните операции.

 

View this post on Instagram

 

End of 2018

A post shared by Cindy Moore UK Doll (@iamdiamonddoll) on


Мур при појавувањето во реалното шоу изјавила дека сака да се оперира, а многумина ја осудиле нејзината одлука бидејќи таа немала мера, посебно кога станува збор за нејзините гради.