Вака изгледа луксузната вила на Балашевиќ во Хрватска, за која плати скоро половина милион евра!

Loading...

Нивните први соседи се претежно странци, луѓе кои живеат во Германија, Австрија и Словенија и кои секој слободен момент го користат за да се одморат далеку од градските гужви. Општината има само 1600 жители.


Познатиот кантавтор Ѓорѓе Балашевиќ купи вила од 200 метри квадратни во Истра во 2019 година, каде сакаше да го помине времето со своето семејство, која ја плати околу 400.000 евра.
Музичарот сакаше да го помине летото со членовите на неговото семејство во Истра, во Бртонигла, во близина на Умаг, па таму купи вила со базен. Покрај семејната куќа Балашевиќ, на мал рид надвор од местото, има уште осум луксузни имоти.


На споменатата парцела има куќа од околу 200 квадратни метри, како и неколку гаражи. Вилата е наменета за поголемо семејство, и се состои од голема дневна соба, четири спални соби со посебни бањи, има две кујни, внатрешна и летна, која се наоѓа надвор. Имотот, покриен со трева и уредена со вкус, има базен, сауна и џакузи.
Нивните први соседи се претежно странци, луѓе кои живеат во Германија, Австрија и Словенија и кои секој слободен момент го користат за да се одморат далеку од градските гужви. Општина во која живеат само 1600 жители.

loading...