ВАКА ИЗГЛЕДА СЕГА ПОТОПОТ НА ЈУГОТ ОД УКРАИНА: Речиси 15 населени места веќе не постојат, водата полека се повлекува, но крие СМРТНА ОПАСНОСТ (ВИДЕО)

Пронајдете не на следниве мрежи: