Вака изгледа сопругата на Горан Бреговиќ, која вели дека е старица

Loading...

Музичарот Горан Бреговиќ со убавата Џенана Суџук е во брак веќе 25 години, но таа ретко се појавува во јавноста. Веќе некое време кружат гласини дека тој ја изневерува, а за неговите афери сите велат дека се скоро јавни.
Горан и Џенана имаат три деца, Ема, Лула и Уна, а со години кружат приказни дека и бил неверен на својата сопруга и бил актер во бројни афери.


Но, сите тие приказни неговата сопруга стоечки ги издржала. Му подарила три деца. На наводните приказни Бреговиќ никогаш не обрнувал внимание, а во медиумите и тоа како ја фали неговата поубава половина.


Кога е убавината на неговата сопруга во прашања, таа е неспорна. Џенана сепак низ шега вели дека не е така.
-Ма каква убавица. Јас сум старица. Но можете да ме прашате како се чувствувам како мајка чија ќерка е уметник, има изјавено во минатото Џенана.

loading...