Вака изгледа третиот брат на Филип Живојиновиќ!

Loading...

Филип Живојиновиќ има двајца браќа по татко, Стефан и Виктор Живојиновиќ, но ретко кој знае дека најстариот наследник на Слободан Живојиновиќ има и брат по мајка, кој е во странство и се занимава со кошарка.
Мајката на Филип, Зорица Накиќ по разводот со Боба, се омажи за некогашниот кошаркар Иво Накиќ со кого има две деца, ќерката Ива и синот Марио.
Филип е во добри односи со Ива и Марио, често се дружат иако тоа не го покажува во јавност. Помладиот брат на Филип, во јуни ќе наполни 17 години, роден е во Белград, но долго време живее надовр од Србија и се занимава со кошарка.
Еве како изгледа.

loading...