Вака, нестварно убаво изгледа Охридското Езеро на зајдисонце снимено од авион по полетување (ВИДЕО)

Loading...
Патник го снимил полетувањето за време на зајдисонце во Охрид- од оваа глетка на езерото ќе останете воодушевени (ВИДЕО)На Јутјуб каналот се појави видео од полетување на авион од охридскиот аеродром во Македонија.
Прекрасната глетка која ја снимил овој патник остави многумина без зборови.
Станува збор за полетување на авион за време на септемвриско зајдисонце во Охрид каде се забележува Охридското Езеро веднаш по полетувањето.
Глетката ја збогатува портокаловата боја на езерото во кое се слеваат последните зраци од сонцето.
loading...