Вака вчера Шекеринска стигна во Собрание

Loading...

Вчера министерката за одбрана, Радмила Шекеринска се пофали на Фејсбук како пристигнала на седницата за пратенички прашања во Собранието.
Од брифингот за “Одлучен удар“ на Криволак накај пратенички прашања… Екстра брзо. Благодарност до екипите!, напиша Шекеринска.

 

loading...