Ванковска: Снимка протече и од Заев кога бараше поткуп, па после не се важеа

Loading...

“Ај малку смањите доживљај! Снимка протече и од Заев кога го уценуваше Грујо и кога бараше поткуп, па после не се важеа зошто процуриле“, напиша на Фејсбук професорката Билјана Ванковска.

loading...