Ван Хоол нуди 35 слободни работни места

Loading...

Ван Хоол белгиската компанија за изработка на автобуси веќе на големо ги бара своите вработени?.На сајтот на https://vrabotuvanje.com/ објавен е оглас за 35 различни позиции Минимум услов за сите позиции е завршено средно образование, по можност техничка насока и соодветно.
Еве го линкот:https://www.vrabotuvanje.com.mk/job-advert/otvoreni-rabotni-pozicii/4494
…прочитајте повеќе.Ван Хоол белгиската компанија за изработка на автобуси веќе на големо ги бара своите вра

loading...