ВЕЛИГДЕН: „Карантински хор“ го изведе Вјерују на Чајковски

ВЕЛИГДЕН: „Карантински хор“ го изведе Вјерују на Чајковски Маестро Сашо Татарчевски диригираше со хор кој поради времињава е наречен „карантински“, a воедно тие се поранешни членови на хорот “Драган Шуплевски” … Продолжи со читање ВЕЛИГДЕН: „Карантински хор“ го изведе Вјерују на Чајковски