ВЕЛЈАНОВСКИ: Нормално е ЕУ да донира лизгалиште на Северна, што очекувавте море да ни донира?!

Loading...

Роберт Велјановски вчера го имаше твитот на денот за лизгалиштето на плоштадот „Македонија“ во центарот на Скопје подарено од Европска унија.

loading...