Венко Филипче, Министерот за здравство најави прес конференција за 13 часот

Loading...

Министерот за здравство д-р Венко Филипче и претседателот на Комисијата за заразни болести д-р Жарко Караџовски денеска ќе одржат прес конференција во 13 часот.

 

loading...