Венчавка од бајките: Во бела кочија младенците пристигнаа пред црква

Loading...

Почна венчавката на деценијата на Александра Пријовиќ и Филип Живојиновиќ кои пред 900 гости во Белград ќе го кажат судбоносното ДА.
Таткото на младоженецот Боба Живојиновиќ беше задолжен за целата организација на свадбата, а за декорациите беше ангажирана фирмата “Weddings and Events by Svadbena zvona”.


Како што е планирано сватовите пред црковната венчавка ќе се соберат во куќата на Живојиновиќ, а потоа ќе тргнат кон црква. Александра Пријовиќ и Филип Живојновиќ со кочија ќе пристигнат до црквата Свети Василиј Острошки на Бежанијска коса.
Точно напладне тие стигнаа во Црквата каде ќе се заколнат на вечна љубов.

loading...